Turalibegova 36, Tuzla 75000
Ikona

Pozovite nas

+387 35 248 340 +387 35 255 217

Ikona

Pronađite nas

Turalibegova 36

Ikona

Kontaktirajte nas

crp@crp.org.ba

CRP aktuelnosti

BH GREEN AWARDS ŠAMPIONI ZAŠTITE PRIRODE 2024

 

09.04.2024
Slika
 

PRIJAVITE SVOJE KANDIDATE

Centar za razvoj i podršku iz Tuzle (CRP) i ove godine organizuje kampanju za izbor i dodjelu nagrade “ŠAMPIONI ZAŠTITE PRIRODE, BIH GREEN AWARDS“ u okviru projekta finansiranog od strane Delegacije Evropske Unije u Bosni i Hercegovini. Ovom kampanjom promovišemo korisne, inovativne i kreativne pristupe očuvanju prirode i životne sredine u našoj zemlji. Želimo pronaći preduzeća, gradove/općine/opštine, NVO-e, fondacije, fakultete, škole, obdaništa, pojedince, grupe građana i neformalne građanske inicijative, koji uspješno promovišu prave vrijednosti u oblasti zaštite prirode i životne sredine i koji kao takvi motivišu i druge.

PRIJAVNI OBRAZAC ZA NOMINACIJU KANDIDATA ZA UČEŠĆE U IZBORU ŠAMPIONA ZAŠTITE PRIRODE U BIHPrijavnom obrascu možete pristupiti i putem web stranica Udruženja za poduzetništvo i posao LiNK iz Mostara (www.linkmostar.org) i udruženja LIR Evolucija iz Banja Luke (www.lir.ba) i putem FB stranice Centra za razvoj i podršku (www.facebook.com/crptuzla).

Oni koji nemaju google email adresu, a koja se traži prilikom popunjavanja online google obrasca, obrazac za nominiranje kandidata i fotografije mogu poslati na e-mail adresu: crp@crp.org.ba.

Popunjen prijavni obrazac sa fotografijama pošaljite NAJKASNIJE DO PONEDJELJKA 29.04.2024. godine do 24:00 sati.

Kampanju “ŠAMPIONI ZAŠTITE PRIRODE, BIH GREEN AWARDS“, realizujemo u okviru projekta BH Green Triangle / BH Zeleni trougao, koji finansira Evropska unija, a koji se sprovodi u partnerstvu sa Udruženjem za poduzetništvo i posao LiNK iz Mostara i udruženjem LIR Evolucija iz Banja Luke. Projekat je dio programa Podrške Evropske unije postojećim i novoosnovanim mrežama organizacija civilnog društva te podrške mrežama OCD i saradnji u oblasti životne sredine i klimatskih promjena.

0 0