Podržite našu Inu Salihović!!!!!

Podržite našu Inu Salihović!!!!!

Dragi naši,

u jeku ovih teških vremena, dok traje pandemija virusa COVID 19, odvija se i jedna izuzetno pozitivna priča. U toku je realizacija projekta CHALLENGE BIGBANG.

PROJEKAT CHALLENGE BIGBANG JE PLATFORMA KOJA PREPOZNAJE NOVE LIDERE MEĐU MLADIMA, PREDSTAVLJA I ISTIČE INSPIRATIVNE ZVIJEZDE IZ KOMŠILUKA.
Neki od ciljeva projekta su i prezentacija uspješnih lidera mladih (#HEROJIGENERACIJE) i  kreiranje novih „roll-modela“ u javnosti TK. (Isticanje njihove bitne uloge za bolju i snažniju BiH). BIGBANG GENERACIJA je nova generacija mladih lidera koji postižu rezultate ali i inspirišu druge da krenu putem razvoja i napretka.

U kategoriji mladih inovatora i inženjera koji su u svojim oblastima napravili izvanredne i zapažene rezultate, nalazi se i naša uposlenica Ina Salihović. Mlada, pametna i poduzetna Ina je ponos naše organizacije i definitvno neko ko zaslužuje biti roll-model mladima u Tuzlanskom kantonu.

Srdačno Vas molimo da svojim glasom podržite ovu nevjerovatnu mladu i talentovanu djevojku na ChallengeBIGBANG u kategoriji INOVACIJE.

Glasati možete OVDJE!

Zahvaljujemo svima od srca!

Centar za razvoj i podršku

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.